Joona Näkistä seuran tuomarivastaava ja Pasi Blom jatkaa koulutus- ja graduointivastaavana

18.8.2019
Joona Näkistä judoseuran tuomarivastaava

 

Orimattilan Judoseuran soveltuvan judokilpailija Joona Näkki aloittaa syyskuun alussa seuran tuomarivastaavana. Näkki on kilpaillut menestyksekkäästi soveltuvan judon kansallisella ja kansainvälisellä tasolla voittaen mm. 7 suomenmestaruutta ja maailmanmestaruus pronssia.

Näkki on ensimmäinen soveltuvan judonkilpailija, joka on suorittanut 1.dan mustan vyön, sekä tuomaroinut myös kansainvälisissä kilpailuissa. Tuomari tavoitteina Näkillä on suorittaa A-tuomarilisenssi ensimmäisenä soveltuvan judon judokana.

Kun vanhat siirtyy sivuun, niin on aika antaa nuorille mahdollisuus, kertoo seuran puheenjohtaja Tero Rönkkö. Joona on näyttänyt kykynsä, niin kilpailijana kuin tuomarinakin, joten ei ole mikään ihme, että tälläiseen valintaan päädyttiin. Seurassamme on aina haluttu integroida soveltuvan judokat ns. normaalijudon pariin ja tässä on siihen jälleen mahtava mahdollisuus, Rönkkö jatkaa.

 

Pasi Blom jatkaa koulutus- ja graduointivastaavana

Seuran pitkäaikainen koulutus- ja graduointivastaava Pasi Blom jatkaa tehtävässään vastuualueena seuran graduoinnit ja Suomen judoliiton 1-tason koulutukset, sekä seuran kaikki omat kata- ja ohjaajakoulutukset.

Koulutuksista judonperusteet pidetään syksyllä ja oppimisen- ja opettamisen perusteet keväisin, sekä graduoinnit ja niiden katakoulutukset järjestetään pääsääntöisesti loppuvuodesta ja ennen kesää, Blom kertaa.