Juniorit Startti Cupissa ja Tampere Shiaissa

6.10.2019

Daniel Valkonen ja Nelli Laukkanen mitaleilla Startti Cupissa
Daniel Valkonen ja Nelli Laukkanen mitaleilla Startti Cupissa
Enna Nieminen, Hanne Lepistö, Laura Hanhela ja Jimi Lepistö napsivat mitaleita Tampereelta
Enna Nieminen, Hanne Lepistö, Laura Hanhela ja Jimi Lepistö napsivat mitaleita Tampereelta

Orimattilan Judoseuran nuoremmat kilpailijat kävivät viikon aikana kilpailemassa niin Nummelan Hiiden Shiaissa ja Startti Cupissa sekä Tampere Shiaissa Tampereella.

Aloittelevien kilpailijoiden Startti Cupissa Orimattilan alle 11-vuotiaat Nelli Laukkanen -34 kg sarjassa ja Daniel Valkonen - 34.8 kg sarjassa ottivat upeilla voitoilla molemmat ensimmäiset mitalinsa ja heti ensimmäisellä kerralla finaaliottelussa hopeaa.

Nummelassa otelluissa Hiiden Shiai kilpailussa kokeneemmat juniorit ylsivät myös mitaleille. Alle 11-vuotiaissa Topi Silen nappasi hopeaa sarjassa -30 kg ja Jimi Lepistö oli neljäs -38 kg sarjassa.

Alle 15-vuotiaiden sarjoissa Hanne Lepistö voitti hopeaa -44 kg sarjassa ja Enna Nieminen pronssia -63 kg sarjassa.

Tampere Shiaissa orimattilalaiset jatkoivat mitalikannassa ottelemista. Alle 11-vuotiaiden sarjoissa ottelivat Jimi Lepistö -38 kg ollen viides ja Topi Silen -27 kg voittaen pronssia.
 

Alle 15-vuotiaissa ottelleet Hanne Lepistö -48 kg ja Enna Nieminen -63 kg ottelivat upeasti itsensä finaaliin ja sieltä hopeaa. Laura Hanhela otteli yhtä ikäluokkaa ylemmässä sarjassa eikä se menoa hidastanut ja Hanhelalle kultaa alle 18-vuotiaiden +63 kg sarjasta.