Lotta Vahe pronssille Israelissa

18.11.2019


Orimattilan Judoseuran edustus judokat Lotta Vahe ja Emilia Heinonen vierailivat viime viikolla Israelin Haderassa kansainvälisessä judokilpailussa.

Orimattilan Judoseura oli kutsuttu kilpailuun hyvien Israelin suhteiden ansiosta ja samalla Haderan kaupunki oli kiinnostunut twin city yhteistyöstä Orimattilan kaupungin kanssa ja tästä kutsusta pallo heitettiin kaupungin johdolle.

Kilpailussa oli yli 300 kilpailijaa 7 eri maasta ja suomalaiset ottivat kokonaisuudessaan yhden kultaisen (Venla Laiho), yhden hopeisen (Lotta Vahe) ja kaksi pronssista (Ronja Miekkalehto ja Tia Uusitalo) mitalia.

Orimattilan Judoseuran kilpailijat Lotta Vahe voitti hopeaa sarjassa alle 18-vuotiaat -70 kg ja Emilia Heinonen oli neljäs -63 kg sarjassa.

Vierailulla kilpailijat, valmentajat ja huoltojoukot otettiin mahtavasti vastaan ja Haderan pormestari Zvi Gendelman esitteli ryhmälle kaupunkia ja Caesarean historiaa aina Pontius Pilatuksen ajasta alkaen.

Illalla Haderan kaupunginjohto järjesti gaalajuhlan, missä osallistujat palkittiin ja pormestari Zvi Gendelman pyysi välittämään viestin Orimattilan kaupungille twin city yhteistyöstä.