Tytöt mitaleille Tartossa

20.11.2016
Orimattilan Judoseuran kilparyhmä kävi kilpailemassa Viron Tartossa. Kipailuun  osallistui 626 kilpailijaa yli  70  eri  seurasta ja 8 sta eri maasta. Orimattilasta kipailuun osallistui  Laura Hanhela, Pinja Muotka, Enna Nieminen, Lisa Kurvinen, Lotta Vahe, Jonna Viren,  Sara Kähärä, Emilia Heinonen, Joni Ahonen, Henri Heinonen ja Joonas Ahonen.

Todella kovatasoisesta kilpailusta  Orimattilaan matkasi kolme mitalia tyttöjen kaulassa. Hopeaa voitti Lotta Vahe ja Jonna Viren ja pronssia Lisa Kurvinen.

Enna NIeminen otteli sarjassa alle 14-vuotiaat -45 kg ja koki siinä tappion sarjan pronssimitalistille jääden 7:ksi. Pinja Muotka otteli sarjassa alle 14-vuotiaat -52 kg ja taisteli itsensä hienosti 7:ksi. Laura Hanhela otteli sarjassa alle 14-vuotiaat +46 kg tytöt ja pojat.

Jonna Viren otteli sarjassa alle 14-vuotiaat +52 kg hienosti hopealle häviten ainoastaan finaaliottelun. Sarjassa alle 16-vuotiaat Jonnalle tappio ja ei sijoitusta. Emilia Heinonen otteli sarjassta alle 16- ja alle 18-vuotiaat -52 kg voittaen molemmissa otteluita ja sijoittuen lopulta molemmissa sarjoissa 7:ksi.

Lotta Vahe kävi hakemassa maajoukkuepaikkaa ensi vuodeksi ja hyvällä menestyksellä. Omassa sarjassa alle 16-vuotiaat -75 kg Lotta nappasi hopeaa ja alle 18-vuotiaissa Lotalle tappio pronssiottelussa ja sijoitus 5.s

Lisa Kurvinen nappasi sarjassa alle 18-vuotiaat -48 kg hienosti pronssia. Sara Kähärä palasi voitokkaana pitkän loukkaantumiskierteen jälkeen tatamille sarjaan alle 18-vuotiaat - 63 kg ja sijoittui 7:ksi viidentoista tytön sarjassa.

Henri Heinonen otteli sarjassa alle 18-vuotiaat -60 kg, mutta ei saavuttanut tällä kertaa otteluvoittoja ja Joni ja Joonas Ahonen ottelivat sarjassa alle 18-vuotiaat -60 kg. Jonille yksi otteluvoitto, mutta muuten pojille ei sijoitusta omassa sarjassa.

 

JUNNU CUPISTA KOLME MITALIA

Viikonloppuna oteltiin myös Junnu Cup Keravalla. Orimattilasta kilpailuun osallistui Jimi Lepistö 5.s. Ida Toivanen 3.s ja Anna-Kaisa Virtanen 1.s - Onnea kaikille hyvistä otteluista