Tero Partanen Turkissa Judon Euroopan seura mestaruuskilpailuiden IT-vastaavana

27.11.2017
Orimattilan Judoseuran Tero Partanen kävi viikonloppuna Euroopan seura mestaruuskilpailuissa Turkin Ankarassa järjestämässä Golden League kilpailun IT-palvelut.

Partanen sai kutsun kilpailun IT-järjestäjäksi Euroopan Judoliiton IT toiminnoista vastaavalta ryhmältä (Computer Team), joka jakaa kaikki Euroopan Judoliiton alaiset kilpailut ja niiden IT-järjestelyvastuut. Partanen oli kuukausi sitten EJU:n IT-Teamin kokouksessa, jossa hänen nostettiin yhden ryhmän koulutusvastaavaksi.

Teron tehtävänä kilpailuissa on vastata kokonaisuudessaan kilpailun IT-palveluista eli kilpailuiden arvonnat, otteluidentulospalvelut, live-tulospalvelu ja muu sähköisen toiminnan toimivuus yhdessä paikallisen IT-Teamin kanssa.

Aikaisemmin Tero on käynyt vastaavanlaisissa tehtävissä EJU:n alaisissa juniori- ja Eurooppa Cupin tasoisissa kilpailuissa ja vastannut mm. Vantaalla 2016 järjestetyistä alle 18-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailuiden IT-palveluista.

Seuraavana tavoitteena Terolla on saada enemmän vastuuta aikuisten arvokilpailuista ja vakiinnuttaa paikkansa EJU:n Computer Teamissa. Tero on ainoa suomalainen joka on päässyt tälle tasolle EJU:n Computer Teamissa.