Kilpailukausi avattu Lappeenrannassa

6.1.2018
Orimattilan Judoseuran juniorit avasivat kevään kilpailukauden kolmen judokan voimin. Lappeenrannan Willimies Shiaihin osallistui 111 kilpailijaa 26:sta seurasta, niin Suomesta kuin Venäjältäkin. Orimattilan Judoseura sijoitui 2:lla kullalla ja yhdellä hopealla kuudenneksi parhaaksi seuraksi.

Alle 13-vuotiaissa -42,4 kg sarjassa ensimäisessä shiai kilpailussa Junnu Cup kilpailuiden jälkeen otellut nastolalainen Jesper Molander ei kokeneempia ja ylempi vöisiä kumarrellut. Ensimmäinen ottelu ohi 33 sekunnissa ja ippon voitto. eikä toinenkaan ehtinyt vanhentua kuin 41 sekuntia kun Jesper oli ansainnut kultamitalin kaulaan.

Alle 15-vuotiaisiin siirtynyt nastolalainen Venla Molander sai sarjaansa kokeneen vihreävöisen kiteeläisen judokan. Kahden todella upean ottelun jälkeen ei Venla voi olla kuin tyytyväinen otteluihinsa ja tällä kertaa Venlalle ensimmäisestä shiai kilpailusta hopeaa.

Alle 18-vuotiaissa kesken peruskuntokauden kisakuntoaan kävi kokeilemassa vuodenvaihteessa 1. maajoukkueeseen valittu Lotta Vahe. Lotta oli pitelemätön ja kahdella ippon ottelu voitolla Lotalle kultaa.

Tuomarina Jouni ja Sara Kähärä

PTA13-42,4 
1.    Jesper Molander    Orimattilan JS
2.    Minna Salminen    Kerimäen Judonoko
3.    Aatu Laapas    Lappeenrannan Kamiza

T15-48 
1.    Ella Bergman    Kiteen Kippon
2.    Venla Molander    Orimattilan JS

T18-65
1.    Lotta Vahe    Orimattilan JS
2.    Jenni Immonen    Savonlinnan Shikata