Orimattilan Judoseura nosti judokoita kunniajäseniksi

21.3.2019


Orimattilan Judoseura nosti kaksi seuran jäsentään kunniajäseniksi. Seuran pitkäaikaiset jäsenet Hannu Varpio 1.kyu ja Tero Partanen 1.kyu on nostettu seuran kunniajäseniksi.

Hannu Varpio 1.kyu - kunniajäsen numero 8

Hannu toiminut seurassa jo -90-luvulta asti ja on harjoitellut seurassa useassa eri ryhmässä ja varsinkin aikuisten kuntojudoryhmään tuonut omaa osaamistaan. Välillä Hannu on myös ohjannut seuran kuntojudoharjoituksia. Hannu on erittäin tekninen ja hyvä kuntoinen judoka, jonka kanssa on kiva ottaa randoria. Viime vuosina Hannu on tukenut omalta osaltaan seuran toimintaa ja seuran järjestämiä tapahtumia.

Tero Partanen 1.kyu - kunniajäsen numero 9

Tero on toiminut seurassa -90-luvulta asti, aluksi harjoitellut junioriryhmissä, kunnes "puoliväkisin" jo teini-iässä hänet valjastettiin alkeiskurssin apuohjaajaksi ja hyvin pian päävetäjäksi alkeiskurssille. Nykyään Tero hoitaa lähes kaikki Suomen judokilpailuiden IT-palvelut ja useita Euroopan Cup tasoisia kilpailuja. Kovin meriitti on kuitenkin viime vuoden Euroopan mestaruuskilpailuden IT-vastaavan rooli Tel Avivissa.

Orimattilan Judoseura kiittää Hannua ja Teroa heidän pyytteettömästä työstä seuran toiminnan kehittämiseen ja he kuuluvat vahvasti seuran historiaan ja tulevaisuuteen.