Tällä sivustolla ilmoittaudutaan seuran kursseille ja päivitetään jäsentiedot.

Ainoastaan uusille kursseille tarvitsee ilmoittautua. Vanhat jäsenet täyttävät jäsentietolomakkeen, jos jäsentiedot ovat muuttuneet viimeisen vuoden aikana. Jos et oli täyttänyt vielä kertaakaa jäsentietolomaketta, niin täytä se.

Jos olet palaamassa seuraan yli vuoden tauon jälkeen, niin täytä jäsentietolomake

Kaikkien kurssien aikataulut https://orimattilanjudoseura.sporttisaitti.com/harjoitukset/

Seuran jäsenmaksu ja liiton harjoittelumaksu laskun saat syyskuun aikana, eli SuomiSporttiin ei tämä vuonna tarvitse sitä maksaa. Seura hoitaa harjoittelumaksut liittoon ja sinun tehtävä on täyttää jäsentietolomake ja maksaa jäsenmaksu ajallaan.

Seuran nettisivuilla www.orimattilanjudo.net löydät lisätietoa kursseista ja koulutuksista, sekä muusta judoharjoitteluun liittyvistä asioista. Myös seuran GDPR tietosuojalomake löytyy seuran sivuilta.

Orimattilan Judoseura

Ota yhteyttä judo@orimattilanjudo.net