Judo Israel 2018

Treenileirille Israeliin

Orimattilan Judoseura järjestää kaikille avoimen treenimatkan Israeliin viikoilla 16-17.

Matkalle otetaan mukaan (U18) ja Seniorit / U21-junioreita ympäri Suomea.

Kadeteille järjestetään erikseen treenit kadettien maajoukkueen ja seura yhteistyönä.

Matkalle mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia ja U21/Aikuiskilpailijat ovat etusijalla

Treenit ovat maajoukkueen (U21/seniorit) kanssa ja ko. aikaan on Wingatessa myös kansainvälinen EM-kisaleiri eli treenit tulee olemaan TODELLA kovia !!!

Naiset treenaavat omana ryhmänä erikseen !

Matkalle on tarkoitus lähteä viikolla 16 ja palataan viikolla 17.

MATKAN HINTA: 650 - 850 euroa € / riippuen matkan pituudesta (8 pvää - 2 vkoa) ja jäädäänkö katsomaan Tel Avivissa järjestättäviä EM-kilpailuja viikon 17 päätteeksi.

Matka sis. Lennot, vuokra-autot, majoituksen, 2 x treenit päivässä, kaikki ruoat aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala, mahdollinen EM-kilpailulippu.

Lisätiedot: Tero Rönkkö 044-5515544 tero.ronkko@orimattilanjudo.net

Alustava Ilmoittautuminen: Sivun alareunassa olevalla ilmoittautumislomakkeella

MATKA JÄRJESTETÄÄN JOS OSALLISTUJIA ON TARPEEKSI

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.