Tero Partanen Judon Euroopan mestaruuskilpailuiden IT-neuvonantajana

3.5.2018
Orimattilan Judoseuran Tero Partanen kutsuttiin Israelin Judoliiton toimesta IT-neuvonantajaksi Tel Avivissa järjestettyihin judon Euroopan mestaruuskilpailuhin. Teron tehtävänä oli vastata siitä että kaikki IT toiminto pelaa, eikä mitään ongelmia pääse syntymään. Terolla oli usean kymmenen hengen tiimi, mitä hän opasti ja jolle hän viestitteli mahdollisista ongelmista ennen kuin ne tuli yleisön näkyville. 

Euroopan Judoliitto vastasi omalta osaltaan IT-toimintojen hoitamisesta ja Tero oli Israelin judoliiton neuvonantajana ja varmisti koko IT-liikenteen toiminnan.

Samalla Israeliin lanseerattiin suomalaisen Hannu Jokisen kehittämää ja valmistamaa JudoShiai judokilpailu ohjelmaa, mikä on käännetty hebrean kielelle ja on koekäytössä Israelin judoliitolla hyvin tuloksin mm. Israelin mestaruuskilpailut käytiin ko. ohjelmalla.

Judon Euroopan mestaruuskilpailut olivat ensimmäinen arvokilpailu mikä Israelille oli myönnetty ja ne olivat täydellinen tapahtuma. Järjestelyiden lisäksi yleisö otti kilpailut omakseen ja jatkoa seuraa, kun Israel haki seuraaville vuosille Grand Prix osakilpailuja ja 2021 Maailman mestaruuskilpailuja.

Kilpailussa paikalla olivat myös mm. IJF:n puheenjohtaja Marius Vizer ja EJU:n puheenjohtaja Sergey Soloveychik, sekä muiden maiden puheenjohtajia, Ruotsista ja Virosta paikalla oli isot delegaatiot. Suomesta virallista edustusta ei ollut?

Myös Orimattilan Judoseura jätti puumerkkinsä kisajärjestäjälle :)